Rower Scott Spark RC Comp Green

Scott
Rozmiar M / EAN: 43651

Rama:

Spark RC Carbon HMF, Technologia Zintegrowanego zawieszenia, Flex Pivot / Regulowany kąt główki, System integracji przewodów Syncros, BB92 / Interfejs UDH / 12x148mm z linia łańcucha 55mm


Widelec:

FOX 32 Float Rhythm Grip, 3-tryby / Oś Kabolt 15x110mm / 44mm offset / Stożkowa rura sterowa, Blokada / Regulacja tłumienia / 120mm skoku


Amortyzator (Tył):

FOX Float Custom EVOL Performace Trunnion, 3 tryby: Blokada-Kontrola Trakcji-Zjazd, DPS / regulacja tłumienia / Skok 120-80-blokada / T165X45mm


Zdalne sterowanie:

Technologia SCOTT TwinLoc 2, 3 tryby zawieszenia


Przerzutka (Tył):

SRAM NX Eagle 12 biegów


Manetki:

SRAM NX Eagle Trigger


Korbowód:

SRAM NX Eagle DUB, 55mm CL / 32T


Oś korbowodu:

SRAM DUB PF 92 MTB Wide / shell 41x92mm


Łańcuch:

SRAM CN NX Eagle


Mostek:

Syncros XC 2.0, Syncros Cable Integration System, -12° rise / 6061 Alloy / 31.8mm / 1 1/8”


Kaseta:

SRAM SX-PG1210 / 11-50 T


Hamulce:

Shimano Deore M6100 Disc,

Shimano SM-RT64 CL / 180/F i 160/R


Kierownica:

Syncros Fraser 2.0 XC Alloy 6061 D.B., Flat Bar / 8° / 740mm, chwyty Syncros Performance XC przykręcane


Sztyca:

Syncros Duncan 2.0 / 10mm offset, 31.6x400mm


Siodło:

Syncros Belcarra Regular 2.0, pręty CRMO


Stery:

Syncros - Acros, System regulacji kąta i prowadzenia kabli HS, Regulacja kąta nachylenia główki +-0,6°, ZS56/28,6 – ZS56/40 MTB


Piasta (Przód):

Formula CL-811 / 15x110mm


Piasta (Tył):

Formula CL-148S / 12x148mm, Oś Syncros z wyjmowanym narzędziem imbus 6mm, T30 i T25


Szprychy:

Czarne, nierdzewne 15G / 1.8mm


Obręcze:

Syncros X-30SE / 32H / 30mm, Tubeless ready


Opona (przód):

Maxxis Rekon Race / 29x2.4” / 60TPI Foldable Bead,

Tubeless Ready / EXO


Opona (tył):

Maxxis Rekon Race / 29x2.4” / 60TPI Foldable Bead,

Tubeless Ready / EXO


Akcesoria:

oś do transportu


Orientacyjna waga:

12.5 kg (Tubeless)

* Pole wymagane
** Proszę podać e-mail i/lub telefon kontaktowy
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies OK, AKCEPTUJĘ